20 vuotta Suomessa

Me autamme sinua toteuttamaan villeimmätkin projektisi

Meillä kaikilla on tekeillä tai haaveissa tee se itse -projekteja, jotka saattavat herättää ihmetystä tai kateutta lähipiirissä. Alttari työkaluille, kukkopillivitriini, laavalamppuakvaario, yöpöytä kellastuneista kirjoista…

Jaa kuva ja tarina tai pelkkä tarina villeimmästä rakentelu- tai remppaprojektistasi. Se voi olla valmis tai vasta haaveissa.

Osallistujien kesken arvotaan päivittäin BAUHAUSin 50 euron lahjakortteja ja kampanjan lopuksi BAUHAUSin 200 euron lahjakortti.

Lataa kuva

Jaettuja kuvia ja tarinoita voidaan käyttää Ilta-Sanomissa BAUHAUSin mainosartikkelissa lokakuun aikana ja BAUHAUSin omissa kanavissa.

Minun äiti remontoi isän kanssa edesmenneen tätini asuntoa kaikkien omien töiden ohessa joten haluaisin auttaa projektissa ja antaa tämän potin heille jos napsahtaa omalle kohdalle voitto! He jos ketkä ansaitsee puuhailurahaa projektiin.

Nyt muuton jälkeen parvekkeelle olisi mahtava sisustaa jonkinlainen oleskelukeidas.

Haluaisin rakentaa metsään/pihalle erilaisia majoja ja köysiradan

Ulos varasto olisi hyvä tehdä, jos vain saisi aikaa jostain. Ehkä isä auttaa.

Lasten leluille pitäisi tehdä hyllykkö ja pöytä jossa nassikat voivat leikkiä.

Ostettiin asunto ja päädyttiin remontoimaan enne muuttoa. Sinänsä yksinkertainen ajatus, kuitenkin kun elämässä on höysteenä puolivuotoas vauva ja kaikessa innolla mukana oleva koira niin yhtälö ei enää olekkaan niin helppo. Yömyöhään venyneen remonttipäivän päätteeksi on koettu järvessä ja keittiönlavuaarin jäisessä vedessä peseytyminen. Puhumattakaan parisuhteesta, sanotaanko vaikka että keskustelu ei enään väsyneenä, huonosti syöneenä ja paskaisena ole kovinkaan hienovaraista. Ehkä jouluksi valmiiksi kotiin🥴 onneksi Bauhaus on vain muutaman kilometrin päässä!!😅

Perämoottorille teline pitäisi tehdä.

Suunnitemissa rakentaa takapihalle pieni vaja ja terassin korjaus.

Kasvihuone vanhemmilleni

Ei ole ollut vielä mitään villiä remonttia.

Ei ole ollut vielä mitään villiä remonttia.

Ei ole ollut vielä mitään villiä remonttia.

Ei ole ollut vielä mitään villiä remonttia.

Haluaisin maalata joskus seinät jollain räväyttävällä värillä.

Kylppäri ja sauna seuraavana remppalistalla

laavu ja nuotiopaikka suunnitteilla

Sängynpääty pitää tehdä uusi, entinen alkaa tympiä.

Kovin pitäisi vanhat sisäovet uusia vaan mistäpä sitä lähtisi liikkeelle...

Näin pinterestissä upeita kuvia siilille rakennetuista taloista. Pihallamme asui siili ja halusin myös tehdä heti ja nyt. Lopputulos ilman oikeita välineitä ja tarvikkeita sekä taitoa oli kasa lautoja ja nauloja. Seuraavat asukkaat löysivät siilin kodin pihakuusen alta eivätkä ole vieläkään varmaan lopettaneet nauramista n. 6 vuoden jälkeen...

Sen ajan mitä olen viimeisen parin vuoden ajan selkäsairaudelta kyennyt, olen rakennellut ja kunnostellut erinäisiä pieniä juttuja. Rakennettu on Esim. Puolapuut ja muita sen kokoluokan juttuja. Harrastamme pyöräilyä ja kypäriä on joka lähtöön sekä muita suojuksia ja ne aina lojuivat milloin missäkin. Viimeisimpänä päätin rakentaa jonkin säilytyspaikan niille ja autotallista löytyi siihen sopiva paikka. Keräilin nurkista kaikkea joutokamaa esim. Laminaattia, maaleja, isoa viemäriputkea sekä kupariputke yms. Niistä sitten väkersin kuvan hyllyn kaikille suojavarusteille😁 ja on saavuttanut hyvän suosion 👍

Hankin seinämaalia, joka oli aivan väärän ja kamalan väristä (siniviolettia). Purkit lojui kellarissa 3 vuotta, kunnes ne otettiin esille ja sitten maalattiinkin tehosteseinät olohuoneeseen ja eteiseen... Tuli hyvän näkönen.

Aloiteltiin 1,5v sitten keväällä terassiremontti. Ei ollutkaan ihan niin sujuvaa toimintaa mitä ajateltiin ku vielki alue näyttää silti ku joku olis siellä räjäytellyt ilokseen. Välissä saatu perheenlisäystä ja nyt kun hoitovapaalla niin ei olisi lahjakorttikaan pahakseen ja saatas pikku hiljaa projekti maaliin asti 🙈

Pientä pintaremonttia.

Puhujapönttö oluthanalla. Kun ite tekee niin saa just semmosen kun haluaa

Maalasin mökin alasti, päässä vain lippis :)

Lähtökohta oli vene joka kasvoi sammalta ja koivuja, syksyllä alkoi purku, mikä vaihtui kevättä kohden mennessä osien tekoon ja niiden yhteen laittamiseen, kunnes kesällä otettiin onnistunut neitsytmatka.

Lasten kanssa tekemä puumaja. Kaksi seinää ja miljoona naulaa. Hauskaa oli.

Itse tein talon perheellemme töiden ohessa. Mukavaa touhuilua, välissä iltapuuron syöttöön kotiin ja taas mentiin :)

Yläkerran remontin suunnittelua vuonna 2010, karkauspäivänä mieheni, tuolloisen miesystäväni kanssa. Tyhjennettiin vintin kylmäullakkoa kaikesta roinasta ja kuviteltiin minkälainen yläkerrasta joskus tulee. Löysin puisen renkaan ja nauroin, että on varmaan joidenkin lasten leikeistä. Renkaassa luki, "tuletko vaimokseni". En tajunnut heti mitään, mutta sitten tajusin, kun katsoin viereeni ja näin miehen polvillaan vieressäni kuoharilasit käsissään. Vastasin "kyllä". Niin, ja siellä yläkerrassa on tällä hetkellä kahden lapsukaisen huoneet <3. Remontti rintamamiestalossa ei lopu varmaan koskaan, joten rahoitustarvetta on ;)

Tämä pöytä rakennettiin yhdessä illassa vapuksi, kun ei ollut muita vaihtoehtoja. Minä päätin, että haluan itse sitten tehdä ja eikun puhelin kauniiseen käteen ja isille soittoa, että miten tämä nyt kannattaisi. Eihän siitä alkuun mitään meinannut tulla ja loppujen lopuksi mies kavereineen teki sen, minä siellä täällä vähän auttelin :D Vieläkin seisoo pihalla tosin hieman kupristuneena mutta kyllä siinä tavarat pysyy. Loppujen lopuksi, ei sitä kukaan tainnut edes mihinkään käyttää :D

Kylppäri oli ankee ja väritön eikä tavaroille ollut kunnollisia paikkoja. Ylimääräistä puutavaraa oli jäänyt muista projekteista, niin rakensin tämmösen kehikkohyllykön pesukoneen ympärille. Iha hiano tuli!

pintaremppaa elikkä maalia ja laatoitusta

Rakennettiin miehen kanssa koronavuonna hirsitalo ja vielä vähän viimeistellään, mutta tuli kyllä unelmien talo ja oli iso urakka. Monelle koronavuosi oli hirveää aikaa, meille se oli yksi suurimman unelman toteutuminen ja tullaan varmasti vielä toimeen, joten aika menestys on, kun ei olla toistemme kurkuissa kiinni.

KHH:ssa kovasti remontti meneillään, mutta vielä olisi hommaa! Bauhausista tulee haettua pääsääntöisesti tarvikkeet.

Vihdissä Haimoon kylässä on nyt kolmatta viikkoa talkoovoimin remontoitu urheilukentän huoltorakennusta, eli koppia. Ihan kohta on valmista ja rahat on loppu. Vielä olis tarvetta uusia kynnysmatto ulkoterassille, jotta koppimme pysyisi siistinä. Mikäli voitto osuisi meille ihan 200 euron arvoisena, niin saisimme jotakin extraakin kopille hankittua. Kylämme ansaitsisi voiton.

Minulla on ollut haave rakentaa pojalleni puumaja, mutta eihän vanhoista puumateriaaleista siitä tule mitään. Mukavaa isä - poika aikaa.

Tila-autosta tehdä Camper van.

Ostin ensimmäisen oman kodin 2 vuotta sitten jota pikkuhiljaa muokkaan omaksi. Tämä on kaksio jossa keittiön ja olohuoneen jakaa välitila, sen haluaisin poistaa jotta tila tulisi isommaksi. Kuitenkin kaapiston takaa puuttuu pintamateriaali ja sen muokkaamiseen tarvitsisinkin vinkkejä, neuvoja ja tsemppiä, eikä lahjakorttikaan pahaa tekisi näin lähihoitajan palkalla 😅

Palju teransille

Isompia leikkuulautoja pitää tehdä

Saatiin työkaverin kanssa hyvä idea rakentaa 50 luvun bensalla toimivasta moottoripolkupyörästä sähköpolkupyörä. Bensamoottori on pyörästä aikojen saatossa hajonnut ja hävinnyt joten nyt on hyvä aika kunnostaa se ekologiseksi matkahärveliksi. Projekti on aika alussa vielä mutta kuvasta näkee uuden sähkömoottorin sovittelua paikalleen. Lisäksi pyörään tulee vielä akusto, valot, kaasukahva, ohjainlaite ja muuta pientä nippeliä. Ideointia, matikkaa ja sähköoppia saa käyttää aika paljon jotta projekti tulee onnistumaan mutta suunnitelmat ovat jo hyvällä mallilla

Haluaisin uuden kohokukkapankin.

Remontoimme mieheni kanssa 1800 luvulla rakennettua ok taloa jossa kaikki menee uusiksi, vain runko jää jäljelle... Kellarissa oli 1,5m vettä kun ostimme talon, seinien välistä löytyi lapsien vanhoja kenkiä, lattian alta kissan muumio ja kaikkea maan ja taivaan väliltä:D nyt olemme saaneet alakerran seinät eristettyä ja lattiat valettua. Seuraavaksi vuorossa on ilmastoinnin asentaminen ja pintojen tekeminen eli lattioiden laatoitus ja seinien viimeistelyt. Tavoitteenamme on päästä muuttamaan loppuvuonna ennen kuin toinen lapsemme syntyy tammikussa -22. Kylpyhuone on lähes valmis pientä viimeistelyä vaille.

Viime vuonna rakensin taloomme itse lisä kerroksen. Melkein vuoden projekti suihkutiloineen kaikkineen ja nyt pitäisi vielä viimeisiä listoja asentaa paikalleen.

Minulla on ollut haaveena tehdä Keittiöön Remontti koska 24 vuoden aikana niissä on suhteellisen Isoja käytön Jälkiä. Toinen Remontti on ollut huoneen Seinien remppa

Vajaa 2 vuotta mennyt rempatessa sitä sun tätä, ja seuraavat 2 vuotta varmaan vielä edessä. Kaikki alkoi kun piti maalauttaa järkyttävä puunvärinen sisäkatto valkoiseksi koko omakotitaloon, noh, *ituiksihan se meni vaikka oli ammattilaiset oli asialla, peittääksemme kamalaa kattoa lähti remppa-touhut todellakin lapasesta, s Keittiön uusiksi, seiniä kaadettiin ja remontoituna on nyt keittiö, olohuone, käytävä eteinen ja aikuisten makuuhuone, lasten makuuhuoneisiin on jo lattia materiaalit jo ostettu mutta puuttuu uudet tapetit... #pitäähännytkaikkirempatasamalla 🤣🙈

Kodinhoitohuone kaipaa remottia. Tila on niin epäkäytännöllinen tällähetkellä että lähinnä toimii varastona tällä hetkellä.

Haaveissa on ollut pieni terassi takapihalle! Saataisiin paikka, missä viettää aikaa ja grillailla.

Haaveissa olisi remontoida alakerran isosta tilasta yleinen oleskelutila. Tosin talon miesväki on aatellut, että ehdottomasti se pitäsi olla man cave, ja naisilla ei olisi sinne asiaa. Mutta jos mua arvonnassa tärppäisi, niin mähän saisin sit päättää millaiseksi tila rempattaisiin.

Eikö paikkakunnaltasi löydy BAUHAUS-tavarataloa? Ei hätää,
bauhaus.fi-verkkokauppamme palvelee ympäri Suomen eri toimitusvaihtoehdoilla.

Täytä vielä yhteystietosi, niin olet arvonnassa mukana.

Säännöt*
Markkinointi
Hidden
Hidden
Post Image
Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, gif.

BAUHAUS-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Bauhaus & Co Ky, Tammiston kauppatie 19, 01510 Vantaa, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää BAUHAUS-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/bauhaus.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Arvontaan osallistuessaan kuluttaja jakaa tarinansa tai kuvan kampanjasivulle. Osallistujien tarinoita ja kuvia voidaan lokakuun 2021 aikana nostaa anonyymina BAUHAUSin Ilta-Sanomien mainosartikkelissa tai muussa mainonnassa tai sosiaalisen median kanavissa.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 20.9.-10.10.2021 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä https://kampanjat.supla.fi/bauhaus -sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Palkintona osallistujien kesken arvotaan BAUHAUSin lahjakortteja. Kampanjan aikana arvotaan 19 kpl 50 euron lahjakortteja ja kampanjan päätyttyä kaikkien osallistujien kesken 200 euron lahjakortti (1 kpl). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajien nimiä voidaan julkaista Radio Suomipopin suorassa radiolähetyksessä.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

×

Kiitos osallistumisesta!

Me autamme, sinua toteuttamaan kreiseimmätkin projektit!

Siirryt kohta Bauhaus sivulle